Kantoor

Advocaat Mw. Mr. M.A.J. Timmermans-Roelands (Marianne)

M.A.J. Timmermans

Oprichtster Timmermans Advocatuur

Marianne heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na haar studie is Marianne vanaf begin 2002 als advocaat aan de slag gegaan bij een groot advocatenkantoor in het zuiden van het land. Vanaf 2009 is zij als zelfstandig advocaat werkzaam en voert haar eigen praktijk.

Advocaat / Specialist

Marianne heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in het (ruimtelijke) bestuursrecht en strafrecht in de breedste zin van het woord. Zij heeft hiervoor de specialisatieopleiding Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut alsmede de specialisatieopleiding publiek-bouwrecht bij het IBR met goed gevolg afgerond. Bovendien wordt Marianne door de Rechtbank benoemd om als advocaat/bijzonder curator op te treden in jeugdzaken en Wvggz  / Wzd / BOPZ zaken (gedwongen opname in psychiatrisch ziekenhuis en/of verpleegtehuis).

Meertalig advocaat

Marianne heeft een bewogen praktijk met veel privacygevoelige zaken. Haar gedrevenheid, affiniteit, professionaliteit, perfectionisme en betrokkenheid komen hier goed van pas. Marianne is in staat haar cliënten zowel in het Nederlands, Engels als Duits te woord te staan.

Vakverenigingen advocatuur

Door het voldoen aan de benodigde specialisatievereisten is Marianne lid van een aantal vakverenigingen waaronder de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten VSA (www.nvsa.nl) en Vereniging voor Wvggz-advocaten. (www.vpan.nu)